SHARP fénymásoló-nyomtató

Főforgalmazó és márka szerviz
fénymásoló • nyomtató • számológép

 Panasonic telefon-alközpont

Forgalmazó és márka szerviz
telefon • telefon-alközpont • fax


 
 
Copystar Kft.
tel/fax: (1) 351-1666
mobil: (30) 351-1666
Elérhetőség
és
NyitvatartásE-mail küldés
www.copystar.hu
 
 
 
A képek illusztációk!
Az árak nettó árak!
Copyright © Copystar Kft.
2003-2011
Ajánlott képfelbontás:
1024 x 768

Utolsó módosítás:

 
 
Nyitólap » Céginformáció

Céginformáció


A COPYSTAR Kft-t 1990-ben belföldi magánszemélyek alapították irodatechnikai berendezések értékesítésére és szervizelésére.

Cégünk a SHARP főforgalmazója és garanciaviselő szervize, ez teszi lehetővé az állandó gép-, kellék- és alkatrészellátást versenyképes árakon.

Szerviztechnikusaink 10-15 éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik rendszeres továbbképzéseken vesznek részt a SHARP és a PANASONIC-szaktanfolyamokon. 1999-ben jelent meg Magyarországon a digitális másolástechnika. így az első perctől kezdve figyelemmel tudtuk kísérni a digitális rendszer folyamatos fejlődését. Munkánk során a SHARP kínálatában szereplő valamennyi digitális másológéppel találkoztunk és dolgoztunk, így a gépek szervizelésében és karbantartásában nagy tapasztalatra tettünk szert.

1999-től a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága által kiírt "Fénymásoló- és sokszorosítógépek szállítása" című tender nyertesével együttműködve alvállalkozóként a közbeszerzési pályázatokon képviseljük a SHARP-termékeket.

A COPYSTAR Kft. legfőbb törekvése,hogy ügyfelei megrendeléseit mindig a lehető legjobb szolgáltatással a világ élvonalában lévő gyártók megbízható termékeivel teljesítse.
  « kezdőlap   « lap teteje   « vissza